IMG_3612 (2).JPG

Reikibehandling

Varje session av Reiki är unik och kommer vara speciellt utformad för just dina behov. Du ligger avslappnat på en bänk med filt och kläder på (lugn musik spelas om så önskas) och jag håller försiktigt mina händer på eller strax ovanför din kropp. Handpositionerna kan variera. Reiki strömmar genom mina händer och in i din kropp samt energifält och ger dig exakt det du behöver för stunden. I behandlingen ingår ett samtal.

Jag tar emot kort och swish-betalning

 
IMG_3706-compressor_edited.jpg

Efter behandling

Vi avslutar med att prata om upplevelserna av behandlingen. Förändringar kan märkas på ett såväl fysiskt, psykiskt, känslomässigt som andligt plan upp till 28 dagar efter. Detta eftersom Reiki har startat upp processer i kroppen. 
 
Ibland kan blockeringar (ex smärta, känslor) passera obemärkt förbi, men om det finns mycket lagrat i kroppen kan tillfälliga obehag kännas. Detta är när blockering som frigörs kommer till ytan för att lämna kroppen. Personen bör vara beredd på dessa naturliga läkningsprocesser. 
Inom cirka en vecka efter första behandlingen följer jag upp hur du mår. Detta oavsett om du enbart kommer för en enstaka behandling. Välkommen att höra av dig om frågor uppstår.
Reikibehandling på distans

Har du ej möjlighet att komma till Råå, är Reiki på distans lika effektivt! För frågor eller boka, kontakta och vi kommer överens om en tid som passar, sedan

  • Pratas vi vid på telefon/skype.
  • Jag skickar 30 min. Reiki till dig var du än befinner dig. Du ligger eller sitter bekvämt under den tiden, gärna ostörd.
  • Dagen efter följer vi upp din behandling med ett kort samtal på telefon/skype.
* Prova 30 min distans Reiki kostnadsfritt - gäller de 10 första personerna som bokar.

En Holy Fire® upplevelse

Detta är en djupgående och helande upplevelse där du blir vägledd direkt från Holy Fire® källan, utan min inblandning. Jag läser enbart ett inledande skript. Upplevelserna kan användas för ett brett spektrum av tillstånd och problem och är även personligt/själsligt utvecklande. Att kombinera en unik Holy Fire® upplevelse med en behandling både stödjer och förbereder dig för ett djupare helande.

OBS! Avbokningsregler 
I corona-tider har jag tills vidare tagit bort avbokningsmarginalen. Därmed kan du avboka hur sent du vill om du misstänker du är smittbärare eller har symptom som snuva, hosta eller feber. Terapeuten kan göra likadant.
 
IMG_3931.JPG

Vad behöver du?

Student och pensionär

Får 100 kr rabatt på ordinarie pris.

 
Gäller ej: *Reikiträff  *Kan ej kombineras med andra erbjudanden

REIKI

BEHANDLING

kan även ges på distans

75 min ink. samtal

Pris: 650 kr

90 min ink. samtal

Pris: 700kr

 

DISTANS

REIKIBEHANDLING

Lika kraftfullt och effektivt

30 min exk. samtal

Pris: 400 kr

Läs mer 

 EN HOLY FIRE® UPPLEVELSE

kan även ges på distans

45 min ink. samtal

Pris: 400 kr

 

Läs mer 

REIKIBEHANDLING OCH EN HOLY FIRE® UPPLEVELSE

kan även ges på distans

90 min ink. samtal

Pris: 800 kr

 

Läs mer 

 

 

Min upplevelse av Holy Fire Reiki med Sanne är att det är ett väldigt mjukt och effektivt verktyg för fysisk balans och helande men även för personlig- och själslig utveckling. 

En Holy Fire upplevelse är enkel, men förvånansvärt mycket effektiv när det kommer till personlig utveckling. Sanne vet inuitivt vad klienten behöver i stunden och är en fullständigt öppen kanal för Holy Fire Reiki. Jag kan varmt rekommendera henne. 

— Marie Louise

  • Facebook - Vit Circle
transparent.png

Rååvägen 19A,  252 70 Råå, Sverige

©2020 - created by SANNE JAKOBSSON