top of page
IMG_0936-compressor.jpg
SANNE JAKOBSSON
SANNE JAKOBSSON
Om Sanne

Your journey of growth will never be a straight path! Flow like a river into an ocean of abundance -Amanda Norman.

Om mig
profil2.jpg

Min första kurs i Reiki gick jag 2012, men det var först några år senare när grenen Holy Fire® Reiki hade introducerats som jag upplevde att jag kom i kontakt med den rätta grenen och frekvensen för mig.

Jag har sedan vidareutbildat mig till Reiki Master samt byggt på med Holy Fire® KarunaReiki® Master. Jag valde in Reiki i mitt liv då jag alltid är nyfiken på verktyg som stödjer läkning och balans på alla nivåer och personlig- själslig utveckling. För mig är Reiki en enkel men mycket kraftfull metod som jag använder i min vardag i alla möjliga situationer.

 

Att stödja andra till harmoni och ett ökat välbefinnande, liksom att hjälpa andra att inom sig själva hitta svaren på sina egna frågor, är några av mina drivkrafter.  Varje dag fortsätter Holy Fire® Reiki att beröra mig med sin förmåga till vägledning, transformation och läkning. Jag är tacksam för att kunna erbjuda denna metod till andra människor både genom behandling och utbildning. 

Mina utbildningar i Reiki

2022 - Holy Fire® III World Peace Reiki (V) Master upgrade, William Lee  Rand & Colleen Benelli, USA 

2020 - Holy Fire® Online Reiki (IV) Master upgrade, William Lee Rand & Colleen Benelli, USA 

2019 - Holy Fire® III Reiki Master upgrade, William Lee Rand, USA

2018 - Holy Fire® II Karuna Reiki, Reikikliniken, Göteborg

 

2018 - Vårdande samtal, Reikikliniken, Göteborg

 

2018 - Dokumentation & Journalföring, Reikikliniken, Göteborg

2017 - Holy Fire® II ART/Master, Kings Langley, England

2016 - Holy Fire® II Reiki 1 & 2, Genarp

 

2012 - Usui Reiki Shiki Ryoho I, Helsingborg

Reikiförbundet

För 7 år sedan var min själ redo att ta ett djupare steg närmare ett kall och gå ut i naturen i tystnad, isolering och totalitet för att söka såväl inom mig själv som i naturens visdom efter kraft, vägledning och läkning. Jag genomgick en vision quest, en passage främst associerad till nordamerikanska indiankulturer. Momo frågade om jag ville dela med mig av min vision quest. Artikeln kan läsas här.

bottom of page