top of page

För mig är det ett tydligt före och efter Reiki

Updated: 3 days ago

Reiki

GÄSTINLÄGG AV SOFIA.


2020 började jag aktivt att arbeta med mitt mindset, mönster och beteenden som jag har samlat på mig under livet. Men som inte var i linje med mitt sanna jag och den jag vill vara. Genom olika metoder kom jag långt i min utveckling men jag kände att vissa saker satt djupare. På ett plan som jag inte riktigt kom åt på egen hand. Jag drogs till att testa Reiki och är tacksam varje dag för den resa och inre utveckling som Reiki har givit mig.


För mig är det ett tydligt före och efter. Jag har gått regelbundet på Reiki sedan oktober 2022. I oktober 2023 valde jag att själv utbilda mig inom Reiki och idag har jag gått Reiki steg 1 och Reiki steg 2. Jag valde att gå kurserna separat.

Utveckling

Aldrig har jag utvecklats så mycket på ett personligt plan sedan Reiki kom in i mitt liv. Det har hjälpt mig i allt från hur jag hanterar och reagerar på motstånd och triggers i livet. Gränssättning och att stå ännu mer i min sanning. Hur jag hanterar kärleksrelationer, att bli avvisad men också att känna självkärlek. Jag har blivit bättre på att följa mitt flow och att vara i nuet. Det har förstärkt min intuition och kontakten med mig själv, men också kontakten med naturen. Jag känner mindre oro och stress när jag går utanför min comfort zone.


Listan kan göras lång ❤️ 

Jag har haft glädjen att få följa Sofia en tid och varje gång jag möter henne har jag känt att hennes resa inspirerar, att jag frågade om hon ville skriva och dela med sig av den för att inspirera andra.


Comments


bottom of page