IMG_3706-compressor_edited.jpg

REIKIBEHANDLING

Varje session av Reiki är unik och kommer vara speciellt utformad för just dina behov. Alla kan ta emot Reiki och du behöver inte tro på det för att det ska fungera. En behandling på plats inleds med ett samtal därefter ligger du avslappnat på en bänk med filt och kläder på (lugn musik spelas om så önskas) och jag håller mina händer på eller strax ovanför din kropp. Handpositionerna kan variera. Reiki strömmar genom mina händer och in i din kropp samt energifält och ger dig exakt det du behöver för stunden. 

Inom cirka en vecka efter behandlingen följer jag upp via mail eller telefon hur du mår. Detta oavsett om du kommer för en enstaka behandling. Barn 8 år+ får behandlas enligt lag. Välkommen att höra av dig om frågor uppstår.   
IMG_3949.JPG

REIKI PÅ DISTANS

Har du ej möjlighet att komma till mig är Reiki på distans lika effektivt!

  • Vi inleder med en kommunikation över mail eller telefon. Därefter lägger vi på och jag skickar Reiki till dig var du än befinner dig. Du ligger eller sitter bekvämt under den tiden, gärna ostörd.
  • Efter behandling drick gärna ett glas vatten för att stödja utrensning.
  • Dagen efter följer jag upp din behandling.
Det går även bra att boka genom att kontakta mig 

PRISER

10% rabatt på ord. pris
*gäller till 15 sept 2022.

 
REIKI PÅ PLATS MED SAMTAL

60 minuter / 650 kr. 

(*10% / 585 kr). 

75 minuter / 700 kr. 

(*10% / 630 kr). 

REIKI PÅ DISTANS

30 minuter  / 400 kr.  

(*10% / 360 kr). 

Reiki på distans är lika effektivt! Med återkoppling dagen efter. Hittar du ingen tid som passar dig? Maila mig så kommer vi överens. 

REIKIBOOST DISTANS

3 ggr x 30 minuter på en vecka / 795 kr.  

(*10% / 715 kr). 

Ligg skönt hemma i din egen säng och ta emot. Välj själv dagar. För dig som behöver mer intensiv boost som stödjer dig till djup avslappning, läkning och ökat välbefinnande.

Svan
_edited.jpg
来自中国伊犁自然保护区的天鹅。_Swan from Yili nature re

PRAKTISKT

Jag tar emot swish- och kortbetalning.
Moms inkluderat i pris. 

 

FRISKVÅRD
Reikibehandling är godkänd som friskvård av Skatteverket. 

IMG_7722.JPG

BEHANDLING PÅ PLATS I LOKAL

Lördagar -  jämn vecka.

 Söndagar-  ojämn vecka. 

Är du i behov av lindring från värk eller smärta i din kropp? Eller en positiv förändring kopplat till arbete, relationer eller annat som blivit ohälsosamt i ditt liv? Kanske har du fastnat i en livssituation och behöver en djupare förståelse för dig själv? Eller behöver någon del i ditt liv läkning innan du kan gå vidare? Ibland behöver vi kanske bara få hjälp att slappna av så att kroppen får en chans att läka sig själv! 

                    

Reiki for wholeness
Behandling & Utbildning

SANNE JAKOBSSON