top of page
IMG_0940-compressor_edited_edited.jpg
Efter behandling

Läkningsprocess

Efter en Reikibehanling kan förändringar märkas på ett såväl fysiskt, mentalt, känslomässigt som andligt plan flera dagar till veckor visar studier. Detta eftersom Reiki har startat upp processer i kroppen. Om vi dock är för upptagna av vardagen är det inte ovanligt att först märka av förändringar långt senare när vi kommit mer i balans.

Alla läkningsprocesser ser individuella ut och sker i olika takt. Reiki har en förmåga att upplösa begränsningar som suttit som blockeringar. Det är därmed inte ovanligt att uppleva en större tillit och mod att genomföra förändringar eller att få nya idéer till sig, så som att bryta vanor ex. börja träna, ändra kost eller byta jobb. En del tar rentav steget att bli Reikiutövare själv. 

Vissa klarar inte av för stora doser av rening på en gång och för en del kan förträngda känslor som kommer till ytan vara smärtsamma att bearbeta. 

 

Vissa kan uppleva en inledande försämring efter behandling eller kurs, vilket är när livsenergin rensar ut blockeringar som lagrats i kroppen ex. känslor, smärta, gamla symptom men även gifter som ackumulerats i kroppen. Vanliga reaktioner vid försämring kan då vara trötthet, diarré, feber, huvudvärk, gamla symptom som kommer tillbaka och undertrycka känslor. Detta är en övergående fas som utgör en healingkris och innebär att kroppen går in i ett djupare helande tillstånd. Personen bör vara beredd på dessa naturliga läkningsprocesser. 

Healingkris kan liknas vid att skaffa nytt möblemang till sitt hem. När vi flyttar ut det gamla kommer oreda/smuts fram och blir synligt och obekvämt. Vi tvättar rent och städar. Därefter tar vi in nytt möblemang. Resultatet är att du kommer må mycket bättre än innan! (William Lee Rand)

Healingkris

IMG_7557.JPG
pexels-photo-8758914.jpeg
bottom of page