Image by Pete Godfrey

"Reiki is to see through and remind us of our divine true source 

As we discover and open more to this, our lives will be transformed. This state of counsciousness is recogniced by all religions and spiritual practices and can surround and guide each one of us. 

snö svanar compressed.png

Att använda Reiki

Att gå en kurs i Holy Fire® Usui Reiki ger dig en möjlighet att använda detta stressreducerande och helande verktyg till dig själv närhelst och hur mycket du vill!

Reiki lär du dig enkelt på en helgkurs och det krävs inga förkunskaper. Efter din första kurs kommer Reiki att börja flöda genom dina händer i samma stund som du placerar dem på någon, något eller enbart tänker på Reiki.

 

Förutom att ge oss själva Reiki kan vi ge till andra människor för att de kan må bra. Reiki kan även ges till djur, växter, en relation eller situation med mera. När vi ger andra Reiki får vi samtidigt själva Reiki och därmed stärker vi vår egen energi genom att ge till andra. Reiki utgör ett komplement till annan vård och därmed får en Reikiutövare aldrig ställa diagnos eller påverka en klient att avsluta eller ändra andra behandlingar.

Vilket kurstempo passar dig?

Kurserna kan du välja att gå uppdelat: för dig som önskar ett lugnare tempo, eller kombinerat: för dig som vill ha fler verktyg på samma gång mer intensivt. Jag håller kurs efter förfrågan.

Visste du att?

Reikimetoden är godkänd som friskvård som självhjälp av Skatteverket. Den som är långtidssjukskriven har också chans att få ersättning för behandlings- och kurskostnader av Försäkringskassan. Huruvida en sådan ansökan beviljas varierar dock i olika delar av Sverige. 

Olika kursstegen i Holy Fire® III världsfred Usui Reiki /pris

fjäder.jpg

Reiki steg 1

2 dagar

Grundkurs där du lär dig förmedla Reiki med händerna. Kursen går i ett lugnt tempo.

2800kr

Image by Javardh

Reiki steg 2

2 dagar

Fortsättningskurs som ger dig en frekvenshöjning och tillgång till symboler som förstärker helandet. 

3100kr

plumage-feather-bird-pink-66875.jpeg

Reiki steg 1&2 kombinerad

2 dagar

Första och andra Reikigraden kombinerad under en helg som ger dig fler verktyg på en gång.

3900kr

Image by Alexander Sinn

Avancerad Reiki träning

1 dag

Fördjupning efter steg 2.  Du får ytterligare frekvenshöjning, fler tekniker  och lär dig använda kristaller för att skicka Reiki.

2000kr

D6A889D6-4462-419C-89A2-50549AD706F8.jpg

ART & Master kombinerad

3 dagar

Öppnar upp för möjligheten till kraftfullt helande och personlig utveckling samt ger dig förmågan att undervisa i Reiki.

8800kr 

Image by Daniel Olah

Karuna® Reiki

3 dagar

Fördjupande nivå efter Master. Inbjuder till helande för bland annat cellminnen, trauman och medberoende. 

Inga kurser förnärvarande

Image by Pete Godfrey