Reiki kurs

Reikikurs

Att gå en kurs i Holy Fire® Usui Reiki ger dig en möjlighet att använda detta stressreducerande och helande verktyg till dig själv närhelst och hur mycket du vill! Reiki lär du dig enkelt på en helgkurs och det krävs inga förkunskaper. Efter din första kurs kommer Reiki att börja flöda genom dina händer i samma stund som du placerar dem på någon, något eller enbart tänker på Reiki. 

 

Att använda Reiki

Förutom att ge oss själva Reiki kan vi ge till andra människor för att de kan må bra. Reiki kan även ges till djur, växter, en relation eller situation med mera. När vi ger andra Reiki får vi samtidigt själva Reiki och därmed stärker vi vår egen energi genom att ge till andra. Reiki utgör ett komplement till annan vård och därmed får en Reikiutövare aldrig ställa diagnos eller påverka en klient att avsluta eller ändra andra behandlingar.

Kurssteg i 
Holy Fire® Usui Reiki

Vit fjäder
Reiki I & II kombinerad kurs (2 dagar)

Detta är första och andra Reikigraden i en kombinerad kurs där eleven får tillgång till Holy Fire® Reiki energin och lär sig behandla sig själv och andra.  Eleven får även metoder och behandlingstekniker för att sända Reiki på långa avstånd till andra personer, samt förflutet, framtid, mål och situationer.

Image by Wolfgang Hasselmann
ART (Avancerad Reiki träning) (1 dag)

Detta är en fördjupande kurs där eleven får tillgång till fler tekniker, användning av kristaller för att skicka Reiki samt Usui-master symbolens energi, som höjer frekvensen och ökar kraften på Reikienergin. Kursen varvar teori med praktik.

Image by Nico Frey
ART / Master kombinerad kurs (3 dagar)

Detta är en kombinerad kurs där ART (Avancerad Reiki träning) och Master graden lärs ut tillsammans. Kursen fördjupar elevens kunskaper i Reiki, öppnar upp för möjligheten till kraftfullt helande och personlig utveckling samt ger eleven förmågan att undervisa i Reiki.

Image by Daniel Olah

Karuna® Reiki (3 dagar)

Kursen inbjuder till ett kraftfullare och djupare helande inom flera områden så som medberoende, trauman, minnen på cellnivå och längre tillbaka i tiden.

CAD62F04-61BD-47E6-9815-D2D79768F3F9_edited.jpg

Rabatt 5 % för student, pensionär och långtidssjukskriven.

Reiki for wholeness
Behandling & Utbildning

SANNE JAKOBSSON